اناربیج

▪ آب: به مقدار نیاز
▪ آب انار ترش: نصف لیوان
▪ گوشت: نیم كیلو به صورت خورشی خرد شده
▪ جعفری خرد شده: یك كیلو
▪ سبزی محلی (واران بو): ۳ قاشق غذاخوری
▪ گلپر: یك قاشق چایخوری
▪ پیاز: یك عدد
▪ نمك و فلفل: به میزان كافی
▪ روغن: یك قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه: یك قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
ابتدا گوشت را داخل ظرفی ریخته كمی سرخمیكنیم، سپس سبزی و پیاز رنده شده را به آناضافه میكنیم و خوب تفت میدهیم، بعد نمك،فلفل، زردچوبه و گلپر و سپس آب انار را به آناضافه كرده و روی شعله قرار میدهیم، به میزانیكه گوشت خوب بپزد، سپس چند لیوان آبداخل ظرف ریخته و میگذاریم مواد خوب جابیفتد. حال غذای ما آماده است.
منبع : خانواده سبز