loading...
فوج
s.m.m بازدید : 395 1395/04/03 نظرات (0)

شامی بلغور

 

شامی بلغور● مواد لازم: 
▪ بلغور جو یا گندم و یا مخلوط هر دوک ۲۵۰ گرم؛ 
▪ پیاز بزرگ: ۱ عدد؛ 
▪ موسیر خرد شده: ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری (تازه یا خیس خورده و خرد شده)؛ 
▪ جعفری ریز شده: ۲ قاشق غذاخوری؛ 
▪ پنیر سفید صبحانۀ رنده شده: ۱۰۰ گرم؛ 
▪ تخم مرغ: ۳ عدد؛ 
▪ آب مرغ: ۱ لیوان؛ 
▪ روغن مایع: به میزان کافی؛ 
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم. 
● طرز تهیه: 
بلغور را پاک کرده، شسته و خیس می کنیم. پس از چند ساعت آب آن را خالی می کنیم و با یک لیوان آب مرغ و کمی نمک حدود نیم ساعت روی حرارت کم می پزیم تا آب آن خوب کشیده شود. 
سپس می گذاریم بلغور سرد شود. بعد پیاز را رنده می کنیم و موسیر و جعفری را ریز خرد می کنیم و به بلغور می افزاییم. سپس پنیر رنده شده را هم می ریزیم و تخم مرغ ها را داخل آن می شکنیم و با مواد مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. از مواد کم کم بر می داریم و داخل روغن سرخ می کنیم.

 

منبع : خانواده ما
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 703
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,833
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,711
  • بازدید ماه : 22,922
  • بازدید سال : 262,798
  • بازدید کلی : 5,876,355