loading...
فوج
s.m.m بازدید : 341 1395/04/04 نظرات (0)

بز قرمه

 

● شرح حال این غذا: 
▪ مواد لازم:
▪ گوشت بدون استخوان (راسته)یک کیلوگرم 
▪ کشک محلی سائیده شده (سیرجانی) نیم کیلوگرم 
▪ پیاز دو عدد 
▪ سیر ۶-۵ حبه
▪ زعفران آب کرده یک قاشق سوپخوری 
▪ ادویه، نمک و فلفل به مقدار کافی 
● دستور تهیه: ابتدا گوشت را قطعه‌های بزرگ ریز کرده و در قابلمه که کمی روغن ریخته‌ایم می‌ریزیم . این غذا چون فقط از گوشت و کشک درست می‌شود باید گوشت فراوان داشته باشد. وقتی مقداری رنگ گوشت عوض شد ادویه ، زردچوبه ، نمک و فلفل را به همراه پیاز می‌ریزیم و در آخر سیرهای کوبیده شده را می‌ریزیم هر چه مقدار سیر بیشتر باشد خوشمزه‌تر می‌شود سپس آب در آن ریخته و می‌گذاریم تا یک ساعتی گوشت بپزد. زعفران را هم اضافه می‌کنیم. بعد که گوشت پخت آنرا از روی شعله برداشته و با گوشت کوب می‌کوبیم و دوباره روی شعله گذاشته و کشک را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا خوب جا بیفتد و کشک به خورد گوشت رفته و آب آن خشک شده وروغن بیاندازد. این غذا را می‌توان با پلو یا با نون سرو کرد.

 

منبع : روجین سایت مازندران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 554
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,988
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,866
  • بازدید ماه : 17,077
  • بازدید سال : 256,953
  • بازدید کلی : 5,870,510