بز قرمه
● شرح حال این غذا:
▪ مواد لازم:
▪ گوشت بدون استخوان (راسته)یک کیلوگرم
▪ کشک محلی سائیده شده (سیرجانی) نیم کیلوگرم
▪ پیاز دو عدد
▪ سیر ۶-۵ حبه
▪ زعفران آب کرده یک قاشق سوپخوری
▪ ادویه، نمک و فلفل به مقدار کافی
● دستور تهیه: ابتدا گوشت را قطعههای بزرگ ریز کرده و در قابلمه که کمی روغن ریختهایم میریزیم . این غذا چون فقط از گوشت و کشک درست میشود باید گوشت فراوان داشته باشد. وقتی مقداری رنگ گوشت عوض شد ادویه ، زردچوبه ، نمک و فلفل را به همراه پیاز میریزیم و در آخر سیرهای کوبیده شده را میریزیم هر چه مقدار سیر بیشتر باشد خوشمزهتر میشود سپس آب در آن ریخته و میگذاریم تا یک ساعتی گوشت بپزد. زعفران را هم اضافه میکنیم. بعد که گوشت پخت آنرا از روی شعله برداشته و با گوشت کوب میکوبیم و دوباره روی شعله گذاشته و کشک را اضافه میکنیم و میگذاریم تا خوب جا بیفتد و کشک به خورد گوشت رفته و آب آن خشک شده وروغن بیاندازد. این غذا را میتوان با پلو یا با نون سرو کرد.
▪ مواد لازم:
▪ گوشت بدون استخوان (راسته)یک کیلوگرم
▪ کشک محلی سائیده شده (سیرجانی) نیم کیلوگرم
▪ پیاز دو عدد
▪ سیر ۶-۵ حبه
▪ زعفران آب کرده یک قاشق سوپخوری
▪ ادویه، نمک و فلفل به مقدار کافی
● دستور تهیه: ابتدا گوشت را قطعههای بزرگ ریز کرده و در قابلمه که کمی روغن ریختهایم میریزیم . این غذا چون فقط از گوشت و کشک درست میشود باید گوشت فراوان داشته باشد. وقتی مقداری رنگ گوشت عوض شد ادویه ، زردچوبه ، نمک و فلفل را به همراه پیاز میریزیم و در آخر سیرهای کوبیده شده را میریزیم هر چه مقدار سیر بیشتر باشد خوشمزهتر میشود سپس آب در آن ریخته و میگذاریم تا یک ساعتی گوشت بپزد. زعفران را هم اضافه میکنیم. بعد که گوشت پخت آنرا از روی شعله برداشته و با گوشت کوب میکوبیم و دوباره روی شعله گذاشته و کشک را اضافه میکنیم و میگذاریم تا خوب جا بیفتد و کشک به خورد گوشت رفته و آب آن خشک شده وروغن بیاندازد. این غذا را میتوان با پلو یا با نون سرو کرد.
منبع : روجین سایت مازندران