فوج

طرز تهیه پلو مکزیکی
امروز سه شنبه 14 مرداد 1399
تبليغات تبليغات

پلو مکزیکی

پلو مکزیکی

 

● مواد لازم :
برنج=۵ پیمانه
نمک=۴ قاشق چایخوری
پیاز=۱ عدد
سیر=۲ حبه
فلفل دلمه=۲ عدد
روغن مایع=نصف لیوان 
مرغ پخته شده=۷۵۰ گرم
قارچ=۲۵۰ گرم
نمک و فلفل=بمیزان لازم
زعفران=۱ قاشق چایخوری
کره=۱۰۰ گرم
نعناع و جعفری خرد شده=۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس کرده یا از شب قبل خیس کرده ( از شب قبل یا حداقل از ۴ ساعت قبل). پیاز و سیر را خرد می کنیم تفت می دهیم جداگانه فلفل دلمه ای خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم. قطعات مرغ را به تکه های بزرگ خرد کرده و در مقداری کم روغن سرخ می کنیم قارچ را پس از خرد کردن به مواد فوق اضافه می کنیم و نخود فرنگی،نعناع و جعفری و نمک و فلفل را اضافه می کنیم مقداری زعفران را حل کرده به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم کاملا آب آن تبخیر شود و برنج را طبق دستور آبکش کرده و در کف قابلمه کمی روغن ریخته مقداری برنج در قابلمه ریخته از مواد مخلوط شده و آماده روی برنج می ریزیم این را تکرار کرده تا مواد به پایان برسد و می گذاریم روی حرارت دم بکشد به مدت ۱ ساعت اگر داخل فر خواستیم این پلو را تهیه کنیم در درجه ۱۷۵ سانتی گراد به مدت یکساعت و نیم قرار می دهیم.

 

منبع : آشپزآنلاین

دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,غذاهای شرقی، غربی,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد