پلوی لوبیا چشم بلبلی
● مواد لازم:
▪ برنج،
▪ لوبیا چشم بلبلی
▪ سبزیپلو
▪ روغن
▪ نمک
▪ یک عدد پیار
▪ گوشت قرمز یا گوشت مرغ (مقدار مواد بستگی به تعداد مصرفکننده دارد)
● روش تهیه:
برنج را پاک کرده، میشوییم و مطابق معمول با نمک خیس میکنیم. سبزی را پاک کرده، شسته و خرد میکنیم. لوبیا را پاک کرده، شسته و میپزیم.
وقتی تقریباً پخت، نمک را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا آبش تمام شود. پیاز را شسته، خرد کرده و به گوشت یا مرغ پاک شده و شسته شده اضافه میکنیم.
به آن نمک میزنیم و میگذاریم تا آب آن تمام شود و خوب بپزد.
برنج را آبکش میکنیم، کف قابلمه روغن داغ شده و نان یا حلقههای سیب زمینی قرار میدهیم. لوبیا را در آبکش با برنج مخلوط میکنیم.
مقداری از آن را در قابلمه میریزیم و روی آن سبزی میریزیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا تمام مواد در قابلمه قرار گیرد. روی آن مقداری روغن یا آب و روغن میریزیم و برنج را دم میکنیم.
در موقع کشیدن در دیس گوشت یا مرغ را لا به لای پلو قرار میدهیم.
▪ برنج،
▪ لوبیا چشم بلبلی
▪ سبزیپلو
▪ روغن
▪ نمک
▪ یک عدد پیار
▪ گوشت قرمز یا گوشت مرغ (مقدار مواد بستگی به تعداد مصرفکننده دارد)
● روش تهیه:
برنج را پاک کرده، میشوییم و مطابق معمول با نمک خیس میکنیم. سبزی را پاک کرده، شسته و خرد میکنیم. لوبیا را پاک کرده، شسته و میپزیم.
وقتی تقریباً پخت، نمک را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا آبش تمام شود. پیاز را شسته، خرد کرده و به گوشت یا مرغ پاک شده و شسته شده اضافه میکنیم.
به آن نمک میزنیم و میگذاریم تا آب آن تمام شود و خوب بپزد.
برنج را آبکش میکنیم، کف قابلمه روغن داغ شده و نان یا حلقههای سیب زمینی قرار میدهیم. لوبیا را در آبکش با برنج مخلوط میکنیم.
مقداری از آن را در قابلمه میریزیم و روی آن سبزی میریزیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا تمام مواد در قابلمه قرار گیرد. روی آن مقداری روغن یا آب و روغن میریزیم و برنج را دم میکنیم.
در موقع کشیدن در دیس گوشت یا مرغ را لا به لای پلو قرار میدهیم.
منبع : روزنامه اطلاعات