فوج

طرز تهیه املت قارچ
امروز چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

املت قارچ

املت قارچ

 

املت قارچما ایرانی ها چندان عادت به خوردن قارچ نداریم، در میان حاضری ها، قارچ دست كمی از املت و نیمرو و نظایر آن ندارد. 
● مواد لازم: 
▪ قارچ خرد شده یك فنجان، 
▪ تخم مرغ چهار عدد، 
▪ كره چهار قاشق سوپ خوری، 
▪ جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری، 
▪ نمك و فلفل به میزان دلخواه و استاندارد! 
● شیوه پخت: 
قارچ ها را با كمی جعفری كمی سرخ كنید. تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و نمك و فلفل را به آن بیفزایید. تخم مرغ ها را در تابه و روغن داغ بریزید به گونه ای كه ته ظرف را بپوشاند. وقتی زیر آن سرخ شد قارچ ها را روی نصف آن بریزید و نصف دیگرش را برگردانید. همین كه خودش را گرفت در ظرف دیگری بگذارید و داغ داغ بر سر سفره ببرید.

 

منبع : روزنامه جوان

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای آماده و فوری,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد