loading...
فوج
s.m.m بازدید : 379 1395/04/04 نظرات (0)

املت قارچ

 

املت قارچما ایرانی ها چندان عادت به خوردن قارچ نداریم، در میان حاضری ها، قارچ دست كمی از املت و نیمرو و نظایر آن ندارد. 
● مواد لازم: 
▪ قارچ خرد شده یك فنجان، 
▪ تخم مرغ چهار عدد، 
▪ كره چهار قاشق سوپ خوری، 
▪ جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری، 
▪ نمك و فلفل به میزان دلخواه و استاندارد! 
● شیوه پخت: 
قارچ ها را با كمی جعفری كمی سرخ كنید. تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و نمك و فلفل را به آن بیفزایید. تخم مرغ ها را در تابه و روغن داغ بریزید به گونه ای كه ته ظرف را بپوشاند. وقتی زیر آن سرخ شد قارچ ها را روی نصف آن بریزید و نصف دیگرش را برگردانید. همین كه خودش را گرفت در ظرف دیگری بگذارید و داغ داغ بر سر سفره ببرید.

 

منبع : روزنامه جوان
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 416
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,342
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,220
  • بازدید ماه : 14,431
  • بازدید سال : 254,307
  • بازدید کلی : 5,867,864