فوج

طرز تهیه خوراک لیمو و مرغ
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

خوراک لیمو و مرغ

خوراک لیمو و مرغ

 

خوراک لیمو و مرغ● مواد لازم برای ۶ نفر 
▪ شش عدد ران مرغ بدون پوست یا سینه مرغ (بزرگ خرد شده)
▪ پنج حبه سیر (خرد شده)
▪ دو عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
▪ چهار فنجان گوجه فرنگی (خرد شده)
▪ سه فنجان نخود 
▪ دو و نیم سانتی متر ریشه زنجبیل (خرد شده)
▪ ۱۴۲ گرم برگه زردآلو 
▪ دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 
▪ سه قاشق غذاخوری عسل 
▪ ۵۶۸ میلی لیتر آب جوش 
▪ یک عدد عصاره مرغ 
▪ ربع قاشق چایخوری زعفران 
▪ چهار قاشق چایخوری ادویه مخلوط 
▪ نمک 
▪ یک عدد لیموترش کوچک 
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ فلفل سیاه 
▪ نصف فنجان گشنیز تازه (خرد شده)
▪ زمان لازم: سه ساعت و نیم
● طرز تهیه
ابتدا روغن زیتون را در ماهی تابه ریخته و پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. مرغ را به آن اضافه کرده و خوب آن ها را سرخ کنید. نصف آب جوش را با یک قطعه مرغ در ظرف بزرگی ریخته و کناری بگذارید.زنجبیل، ادویه مخلوط، زعفران، رب و عسل را در ماهی تابه ریخته و بخوبی مخلوط کنید. گوجه فرنگی خرد شده، نخود، عصاره مرغ ، زردآلو، نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس در ظرف را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد دو ساعت روی اجاق پخته شوند. سپس در ظرف را برداشته، آب لیمو را در آن بریزید و اجازه دهید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دیگر بپزد. مواد را در ظرف ریخته و روی آن را با گشنیز تزئین کنید. سپس آن را به همراه نان تازه میل کنید. 
● ارزش غذایی هر وعده از این غذا 
▪ چربی: ۸۶‎/ گرم 
▪ چربی اشباع شده: ۲۱‎/ گرم 
▪ چربی اشباع نشده مونو: ۹۲‎/ گرم 
▪ چربی اشباع نشده ترکیبی: ۸۱‎/ گرم 
▪ چربی ترانس: ۱۰‎/ گرم
▪ کلسترول: ۵۷ میلی گرم 
▪ سدیم: ۶۲۴ میلی گرم 
▪ پتاسیم: ۱۰۶۰ میلی گرم
▪ کربوهیدرات: ۷۶۲‎/ گرم
▪ فیبر رژیمی: ۴۹‎/ گرم
▪ قند: ۵۲۷‎/ گرم
▪ پروتئین: ۳۲۲‎/ گرم

[نگار نجار]

 

منبع : روزنامه ایران

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای محلی و متنوع,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد