close
دانلود آهنگ جدید
اموزش اشپزی/غذاهای ایرانی و خارجی

فوج

اموزش اشپزی/غذاهای ایرانی و خارجی
امروز سه شنبه 26 شهریور 1398
تبليغات تبليغات

عصاره گوشت..

عصاره گوشت

▪ مواد لازم:
۲ کیلوگرم استخوان گاو تکه شده
نصف یک پیاز کوچک
۲ عدد هویج متوسط ساطوری شده
۱عدد تره فرنگی حلقه شده
۱عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
۱عدد برگ بو
۶ دانه فلفل سیاه
۱ شاخه ریحان ساطوری شده
۲ شاخه جعفری ساطوری شده
۶ لیتر آب سرد
▪ طرز تهیه:
فر را ۱۵ دقیقه قبل از پخت روشن کرده و در دمای ۲۲۰ درجه ی سانتی گراد گرم می کنیم
روی سینی فر تکه های استخوان گاو را گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه آن را در فر قرار می دهیم.
پیاز، هویج، تره فرنگی و کرفس را در کنار استخوان های گاو می گذاریم و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه سینی را در فر قرار می دهیم.
بعد از گذشت این مدت موادی که روی سینی فر گذاشته بودیم درون قابلمه ای می ریزیم (بجز چربی جمع شده در سینی) برگ بو ، فلفل، ریحان، جعفری و آب سرد را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۳ تا ۴ ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا جا بیفتد.
بعد از گذشت این مدت، آب درون قابلمه را از یک صافی بسیار ریز عبور می دهیم و در کاسه ای می ریزیم.
مواد جامد را نیز داخل صافی می ریزیم تا مایعات اضافی آن خارج شود.
مایعات اضافی را پس از گذراندن از صافی به آب درون کاسه می افزاییم.
کاسه را به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم و پس از این مدت، چربی اضافی را که روی آن جمع شده برمی داریم؛ اینک حدود ۳ لیتر آب گوشت داریم که برای تهیه ی انواع سوپ بسیار مناسب است.
▪ فریزری کردن عصاره ی گوشت
ابتدا یک کیسه ی پلاستیکی را کف ظرف اندازه گیری می گذاریم و از عصاره ی گوشت به مقداری که می خواهیم درون آن می ریزیم. سپس کیسه را برداشته روی آن برچسب می چسبانیم و در فریزر قرار می دهیم.

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

د‌م پختک باقلا خشک زرد

(nwmk.ir)بعد‌ به آن نمک و فلفل و زرد‌چوبه و یک قاشق آرد‌ برنج و یک تخم مرغ اضافه می‌کنیم.

آن را کاملاً ورز می‌د‌هیم و به صورت کوفته‌هایی به اند‌ازه یک سیب د‌ر می‌آوریم و د‌رکمی روغن

آن را تفت می‌د‌هیم. مقد‌ار نسبتاً فراوانی پیاز د‌اغ را همراه با رب گوجه فرنگی رقیق شد‌ه همراه

با یک و نیم لیوان آب د‌ر قابلمه می‌ریزیم وقتی جوش آمد‌ کوفته‌ها را د‌ر...


 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

خورشت مرغ اناریجه

(nwmk.ir) روغن را حرارت داده و مرغ تکه تکه شده را در روغن تفت دهید. ۲) زردچوبه را اضافه کنید. 
۳ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید. ۴ ) آب انار ترش را افزوده و نیم ساعت حرارت دهید. 
۵) سبزی را به قطعات بسیار ریز خرد کرده، جداگانه در روغن تفت دهید و به مرغ اضافه کنید. 
۶) مغز گردوی چرخ شده را ...


 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

خورشت لوبیا و هویج

(nwmk.ir) ) روغن را حرارت داده و پیاز خلال شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. ۲ ) گوشت

را به قطعات کوچک برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید. ۳ ) زرد چوبه ، فلفل و رب گوجه فرنگی را

اضافه کرده و سه دقیقه تفت دهید. ۴ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید. ۵ ) آب را افزوده و یک ساعت

حرارت دهید. ۶ ) لوبیا سبز را به قطعات متوسط...


 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

خورشت‌ نعناع‌ جعفری‌

(nwmk.ir)ابتدا گوشت‌های‌ تكه‌ شده‌ را بپزید و سپس‌ به‌آن‌ نعناع‌ جعفری‌ ریزخرده‌ شده‌ را كه‌ قبلا تفت‌داده‌اید

اضافه‌ كنید و به‌ همراه‌ پیاز داغ‌ به‌ گوشت‌اضافه‌ كنید و آن‌گاه‌ به‌ آن‌ آب‌ لیمو (آب‌ غوره‌)،نمك‌ و فلفل‌ و رب‌

گوجه‌ اضافه‌ كنید، زمانی‌ كه‌خورشت‌ شما جا افتاد، آن‌ را از روی‌ حرارت‌بردارید. خوشمزگی‌ این‌ خورشت‌

به‌ ترشی‌ آن‌است‌، از این‌ رو پیشنهاد می‌شود كه‌ آب‌ غوره‌خورشت‌ شما را...


 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد