ماهی تازه دارای چشمهای برجسته و براق و گوشت سفت است و
فشار انگشت به هیچ وجه اثری روی سطح ماهی باقی نمی گذارد.
زیر گوش ماهی تازه کاملاً قرمز است و نباید به هیچ وجه بوی نا
مطبوعی بدهد. اما در صورتی که ماهی مانده باشد...
ماهی تازه دارای چشمهای برجسته و براق و گوشت سفت است و
فشار انگشت به هیچ وجه اثری روی سطح ماهی باقی نمی گذارد.
زیر گوش ماهی تازه کاملاً قرمز است و نباید به هیچ وجه بوی نا
مطبوعی بدهد. اما در صورتی که ماهی مانده باشد...
دو طرف ماهیها را کمی نمک می زنیم و آنها را در آرد می غلتانیم.
نصف روغن را داغ می کنیم و دو طرف قطعات ماهی را در این روغن
با حرارت ملایم طلایی می کنیم. پیاز را خلال کرده،بقیه روغن را در
تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. پیاز را ...
ماست و شکر و کمی نمک و روغن آب کرده و تخم مرغ را مخلوط کرده،
خوب هم می زنیم.جوش شیرین و پکینگ پادر و ماست را داخل این
مایه ریخته،هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و یکنواخت شوند. آرد
گرا کم کم داخل مایه می ریزیم و هم می زنیم تا...
۱) تابه کوچکی آماده کرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی
شعله اجاقگاز، پیاز و کرفس خردشده را در آن سرخ کنید. سپس مواد
سرخشده را به قابلمه متوسطی منتقل کرده و سیر، فلفل قرمز، برگ
بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجهفرنگی و آب مرغ را ...
ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز
درشت را پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز
را درون یک ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و
مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل ...
تعداد صفحات : 17