loading...
فوج
s.m.m بازدید : 239 1395/05/02 نظرات (0)

کباب ترکی خانگی

 

کباب ترکی خانگی● مواد لازم: 
▪ مغز ران گوساله= ۵۰۰ گرم 
▪ روغن مایع= ۵ قاشق غذاخوری 
▪ پودر سیر= ۱ قاشق چایخوری 
▪ نمک و فلفل سیاه= به مقدار لازم 
▪ پیاز رنده شده= ۱ عدد 
▪ گوجه فرنگی رنده شده= ۲ عدد 
▪ آویشن= ۱ قاشق مربا خوری 
▪ سیر= ۲-۳ حبه 
▪ آلومینیوم و یا کاغذ روغنی= ۱ تکه 
▪ نان= چند تکه 
▪ گوجه فرنگی= ۳-۴ عدد 
▪ پیاز= ۲ عدد 
▪ فلفل کبابی =۳-۴ عدد 
● طرز تهیه: 
گوشت را به تکه های نازک به اندازه کف دست ببرید . مواد سس را آماده کنید و گوشت را داخل این سس بگذارید تا چند ساعت داخل این سس در یخچال بماند . گوشت را از سس در بیاورید و روی آلومینیوم فویل اول سه چهار تکه در پایین بعد روی آن همه تکه های گوشت را بچینید و با آلومینیوم محکم بپوشانید . آن را در فریزر بگذارید تا خوب یخ بزند بعد از آن که از فریزر در آوردید قبل از این که یخش باز شود برشهای خیلی نازک بزنید . در یک ماهی تابه روغن بریزید و گوشت را سرخ کنید . پودر سیر ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید . لای نان را با گوشت ، پیاز خلال شده ، برشهای گوجه و فلفل پر کنید ( سس گوشت را با پیاز رنده شده - گوجه فرنگی رنده شده - روغن مایع - آویشن - سیر له شده - نمک و فلفل تهیه کنید ). 
▪ نکته :
۱) این غذا برای بچه هایی که از خانه به مدرس تغذیه می برند بسیار مغذی می باشد ۲) مقداری پروتئین و آهن به بدن می رساند.این مقدار مواد برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است

 

منبع : خانواده ما
برچسب ها کباب ترکی خانگی ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 461
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,293
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,171
  • بازدید ماه : 15,382
  • بازدید سال : 255,258
  • بازدید کلی : 5,868,815