فوج

طرز تهيه کباب ترکي خانگي
امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

کباب ترکی خانگی

کباب ترکی خانگی

 

کباب ترکی خانگی● مواد لازم: 
▪ مغز ران گوساله= ۵۰۰ گرم 
▪ روغن مایع= ۵ قاشق غذاخوری 
▪ پودر سیر= ۱ قاشق چایخوری 
▪ نمک و فلفل سیاه= به مقدار لازم 
▪ پیاز رنده شده= ۱ عدد 
▪ گوجه فرنگی رنده شده= ۲ عدد 
▪ آویشن= ۱ قاشق مربا خوری 
▪ سیر= ۲-۳ حبه 
▪ آلومینیوم و یا کاغذ روغنی= ۱ تکه 
▪ نان= چند تکه 
▪ گوجه فرنگی= ۳-۴ عدد 
▪ پیاز= ۲ عدد 
▪ فلفل کبابی =۳-۴ عدد 
● طرز تهیه: 
گوشت را به تکه های نازک به اندازه کف دست ببرید . مواد سس را آماده کنید و گوشت را داخل این سس بگذارید تا چند ساعت داخل این سس در یخچال بماند . گوشت را از سس در بیاورید و روی آلومینیوم فویل اول سه چهار تکه در پایین بعد روی آن همه تکه های گوشت را بچینید و با آلومینیوم محکم بپوشانید . آن را در فریزر بگذارید تا خوب یخ بزند بعد از آن که از فریزر در آوردید قبل از این که یخش باز شود برشهای خیلی نازک بزنید . در یک ماهی تابه روغن بریزید و گوشت را سرخ کنید . پودر سیر ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید . لای نان را با گوشت ، پیاز خلال شده ، برشهای گوجه و فلفل پر کنید ( سس گوشت را با پیاز رنده شده - گوجه فرنگی رنده شده - روغن مایع - آویشن - سیر له شده - نمک و فلفل تهیه کنید ). 
▪ نکته :
۱) این غذا برای بچه هایی که از خانه به مدرس تغذیه می برند بسیار مغذی می باشد ۲) مقداری پروتئین و آهن به بدن می رساند.این مقدار مواد برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است

 

منبع : خانواده ما

دسته بندي: اشپزی اسان,خوراک گوشت و کباب,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد