loading...
فوج
s.m.m بازدید : 453 1395/04/03 نظرات (0)

اسلایس شکلات

 

اسلایس شکلات● مواد مورد نیاز: 
▪ مارش مالا سفید: ۲۰۰ گرم؛ 
▪ آب: ۱ قاشق سوپخوری؛ 
▪ کره خرد شده: ۹۰ گرم؛ 
▪ شکلات سیاه خرد شده: ۲۰۰ گرم؛ 
▪ بیسکویت ساده خرد شده: ۱۲۵ گرم؛ 
▪ گیلاس شکری شده (مربای گیلاس بدون شیره): ۱۲۵ گرم؛ 
▪ فندق تست شده نیمه شده: ۷۵ گرم؛ 
▪ گردو: ۵۰ گرم؛ 
▪ شکلات سیاه ذوب شده (اضافی): ۲۰۰ گرم؛ 
▪ کره ذوب شده (اضافی): ۶۰ گرم. 
● طرز تهیه: 
۲ عدد قالب مستطیل ۲۵×۸ سانتی متری را با کاغذ پوشش داده طوری که دیواره را بپوشاند و ۳ سانت از دیواره بالا بیاید. مارش مالا، آب و کره را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید، گهگاهی هم بزنید تا مارش مالا حل شود سپس از روی حرارت بردارید و شکلات سیاه را داخل آن ریخته، هم بزنید تا شکلات نیز ذوب شود. 
بیسکویت، گیلاس، فندق تست شده و گردو را به مواد اضافه کرده آرام هم بزنید آنقدر که بیسکویت له نشود. مواد آماده را داخل قالب آماده بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. شکلات ذوب شده اضافی و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده روی مواد قبلی صاف کنید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار داده بعد از سفت شدن آن را ببرید.

گلریز کاوه

 

منبع : خانواده ما
برچسب ها اسلایس شکلات ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 604
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,709
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,587
  • بازدید ماه : 17,798
  • بازدید سال : 257,674
  • بازدید کلی : 5,871,231