فوج

اسلایس شکلات
امروز یکشنبه 19 مرداد 1399
تبليغات تبليغات

اسلایس شکلات

اسلایس شکلات

 

اسلایس شکلات● مواد مورد نیاز: 
▪ مارش مالا سفید: ۲۰۰ گرم؛ 
▪ آب: ۱ قاشق سوپخوری؛ 
▪ کره خرد شده: ۹۰ گرم؛ 
▪ شکلات سیاه خرد شده: ۲۰۰ گرم؛ 
▪ بیسکویت ساده خرد شده: ۱۲۵ گرم؛ 
▪ گیلاس شکری شده (مربای گیلاس بدون شیره): ۱۲۵ گرم؛ 
▪ فندق تست شده نیمه شده: ۷۵ گرم؛ 
▪ گردو: ۵۰ گرم؛ 
▪ شکلات سیاه ذوب شده (اضافی): ۲۰۰ گرم؛ 
▪ کره ذوب شده (اضافی): ۶۰ گرم. 
● طرز تهیه: 
۲ عدد قالب مستطیل ۲۵×۸ سانتی متری را با کاغذ پوشش داده طوری که دیواره را بپوشاند و ۳ سانت از دیواره بالا بیاید. مارش مالا، آب و کره را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید، گهگاهی هم بزنید تا مارش مالا حل شود سپس از روی حرارت بردارید و شکلات سیاه را داخل آن ریخته، هم بزنید تا شکلات نیز ذوب شود. 
بیسکویت، گیلاس، فندق تست شده و گردو را به مواد اضافه کرده آرام هم بزنید آنقدر که بیسکویت له نشود. مواد آماده را داخل قالب آماده بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. شکلات ذوب شده اضافی و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده روی مواد قبلی صاف کنید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار داده بعد از سفت شدن آن را ببرید.

گلریز کاوه

 

منبع : خانواده ما

دسته بندي: اشپزی اسان, شیرینی، دسر و مربا,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد