loading...
فوج
s.m.m بازدید : 332 1395/04/03 نظرات (0)

کباب لقمه ماهی

 

کباب لقمه ماهی● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ماهی پوست کنده، بدون استخوان، شسته و چرخ کرده: یک کیلوگرم،
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم،
▪ پیاز چرخ شده به حالت تفاله: ۲۰۰ گرم
● طرز تهیه 
ماهی، نمک و فلفل و پیاز را مخلوط کرده و در صورت کم چرب بودن ماهی یک استکان روغن مایع به مخلوط اضافه می کنیم.مخلوط را خوب به هم می زنیم تا مواد به صورت خمیری در بیاید.چوب هایی به اندازه ۲۰۰ سانتی متر آماده کرده و آن ها را خوب چرب می کنیم، مایع خمیری درست شده را به صورت لوله در آورده و تکه تکه می کنیم و دور چوب می گذاریم سپس یک درمیان بین تکه های کباب لقمه فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی یا چغندر آب پزشده می چینیم و کاغذ آلومینیومی را چرب می کنیم و در فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۲۰ درجه سرخ شود.سپس آن را از فر خارج و در دیس می چینیم و با سیب زمینی خلالی، خیارشور و جعفری تزئین می کنیم.

 

منبع : روزنامه خراسان
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 500
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,138
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,016
  • بازدید ماه : 16,227
  • بازدید سال : 256,103
  • بازدید کلی : 5,869,660