فوج

طرز تهیه کباب لقمه ماهی
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

کباب لقمه ماهی

کباب لقمه ماهی

 

کباب لقمه ماهی● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ماهی پوست کنده، بدون استخوان، شسته و چرخ کرده: یک کیلوگرم،
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم،
▪ پیاز چرخ شده به حالت تفاله: ۲۰۰ گرم
● طرز تهیه 
ماهی، نمک و فلفل و پیاز را مخلوط کرده و در صورت کم چرب بودن ماهی یک استکان روغن مایع به مخلوط اضافه می کنیم.مخلوط را خوب به هم می زنیم تا مواد به صورت خمیری در بیاید.چوب هایی به اندازه ۲۰۰ سانتی متر آماده کرده و آن ها را خوب چرب می کنیم، مایع خمیری درست شده را به صورت لوله در آورده و تکه تکه می کنیم و دور چوب می گذاریم سپس یک درمیان بین تکه های کباب لقمه فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی یا چغندر آب پزشده می چینیم و کاغذ آلومینیومی را چرب می کنیم و در فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۲۰ درجه سرخ شود.سپس آن را از فر خارج و در دیس می چینیم و با سیب زمینی خلالی، خیارشور و جعفری تزئین می کنیم.

 

منبع : روزنامه خراسان

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای دریائی,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد