loading...
فوج
s.m.m بازدید : 311 1395/04/04 نظرات (0)

پودینگ‌ برنج‌

 

پودینگ‌ برنج‌● مواد لازم‌:
▪ شیر:۷۵۰ سی‌سی‌ 
▪ شكر:۲۵ گرم‌
▪ وانیل‌:۱ قاشق‌ چای‌خوری‌
▪ برنج‌ خیس‌ خورده‌:۷۵ گرم‌
▪ كره‌:۱۰ گرم‌
▪ شیره‌ انگور:۱۰۰ گرم‌
▪ جوز هندی‌:به‌ مقدار لازم‌
‌● طرز تهیه‌:
در ابتدا شیر و وانیل‌ را با شیره‌ انگور مخلوط نموده‌ و برنج‌ را در آن‌ ریخته‌ و روی‌ حرارت‌ می‌گذاریم‌ تا برنج‌ كاملا پخته‌ شود.سپس‌ كره‌ و جوز هندی‌ رنده‌ شده‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كرده‌ و در ظرف‌ پیركس‌ ریخته‌ و در فر با حرارت‌ ۱۷۵ درجه‌ به‌ مدت‌ یك‌ ساعت‌ قرار می‌دهیم‌ تا سطح‌ آن‌ كاملا طلایی‌ شود و در آخر آن‌ را با مربای‌ آلبالو، زغال‌اخته‌ و مربای‌ شاه‌ توت‌ میل‌ می‌كنیم‌.

 

منبع : خانواده سبز
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 701
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,744
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,622
  • بازدید ماه : 22,833
  • بازدید سال : 262,709
  • بازدید کلی : 5,876,266