پودینگ برنج

▪ شیر:۷۵۰ سیسی
▪ شكر:۲۵ گرم
▪ وانیل:۱ قاشق چایخوری
▪ برنج خیس خورده:۷۵ گرم
▪ كره:۱۰ گرم
▪ شیره انگور:۱۰۰ گرم
▪ جوز هندی:به مقدار لازم
● طرز تهیه:
در ابتدا شیر و وانیل را با شیره انگور مخلوط نموده و برنج را در آن ریخته و روی حرارت میگذاریم تا برنج كاملا پخته شود.سپس كره و جوز هندی رنده شده را به آن اضافه كرده و در ظرف پیركس ریخته و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت یك ساعت قرار میدهیم تا سطح آن كاملا طلایی شود و در آخر آن را با مربای آلبالو، زغالاخته و مربای شاه توت میل میكنیم.
منبع : خانواده سبز