loading...
فوج
s.m.m بازدید : 303 1395/04/04 نظرات (0)

املت فلفل و ژامبون

 

املت فلفل و ژامبون( مواد لازم ) 
فلفل قرمز دلمه ای ۱عدد 
كره ۳۰ گرم 
پیاز قرمز خرد شده ۱ عدد 
سیر كوبیده ۱ حبه 
ژامبون خرد شده ۱۰۰ گرم 
گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم 
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری 
شوید تازه خرد شده ۱ قاشق سوپخوری 
تخم مرغ زده شده ۶ عدد 
نمک به مقدار كافی 
( طرز تهیه ) 
۱ - فلفل دلمه ای را از وسط به چهار قسمت تقسیم كرده و از سمت پوست كبابی كنید . پوست فلفل دلمه ای را پس از آنكه برشته و سیاه رنگ شد كنده و گوشت آن را خرد كنید.
۲ - كره را داخل ماهیتابه گرم كرده و پیاز ، سیر و ژامبون را در آن سرخ كنید . مواد را هر از گاهی هم بزنید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و خرد كنید سپس آنها را همراه با فلفل دلمه ای ، فلفل سیاه و شوید به مواد درون قابلمه اضافه كنید . شعله گاز را خاموش كرده و بگذارید مخلوط ژامبون سرد شود . سپس آن را درون صافی بریزید تا آب اضافی خارج شود. آب اضافی را دور بریزید .
۳ - تخم مرغها را همراه نمک و مخلوط ژامبون درون یک كاسه ریخته و خوب هم بزنید . ته یک ماهیتابه نچسب را كمی چرب كرده و نیمی از مایه املت را درون آن بریزید تا ببندد و زیر آن قهوه ای رنگ شود . سپس املت را به كمك كفگیر از وسط تا كرده و بگذارید كمی بیشتر بپزد در نهایت آن را درون بشقاب سرو بگذارید باقیمانده مایه املت را نیز به همین طریق پخته و به هنگام سرو ، هر املت را به دو قسمت تقسیم كنید.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 705
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,913
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,791
  • بازدید ماه : 23,002
  • بازدید سال : 262,878
  • بازدید کلی : 5,876,435