loading...
فوج
s.m.m بازدید : 382 1395/04/15 نظرات (0)

۱) قابلمه نچسبی آماده کنید و روغن زیتون را در آن داغ کنید؛ سپس تره

فرنگی و کدوی خردشده را به روغن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق

گاز به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید

تا تفت داده شود.۲) سیر، گوجه‌فرنگی خردشده، ...

s.m.m بازدید : 376 1395/04/15 نظرات (0)

گوشت‌ مرغ‌ را خلال‌ كنید، پیاز را پوست‌ بگیرید و خرد كنید.گوشت‌ مرغ‌ را

در كره‌ تفت‌ دهید و پیازهای‌ خرد شده‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید و سپس‌ آرد را

هم‌ روی‌ آنها بریزید و تفت‌ دهید (به‌ قدری‌ تفت‌ دهید كه‌ پیازها طلایی‌ رنگ‌

شوند).پودر كاری‌ را هم‌ اضافه‌ كنید.آب‌ مرغ‌ و آب‌ آناناس‌ را هم‌ افزوده‌ ...

s.m.m بازدید : 322 1395/04/09 نظرات (0)

هنوز زنان فرانسوی از این رسم پیروی می‌کنند و در خیلی از خانه‌ها همیشه

ظرفی را در روی آتش به‌نام ظرف روی آتش دارند که در آن تکه‌های اضافی

گوشت و استخوان و سبزیجات و غیره ریخته و کم کم به حالت دم نه

جوش همه آنها پخته می‌شوند و طعم مطبوعی از خود...

s.m.m بازدید : 388 1395/04/09 نظرات (0)

ابتدا شیر ولرم ، عسل و خمیر مایه را داخل یك ظرف ریخته هم زده تا

خمیر مایه برسد . سپس تمام موارد را مخلوط كرده خمیر را قدری ورز

می دهیم سپس رویش را بسته و كناری می گذاریم تا حجم خمیر دو

برابر شود بعد از خمیر تكه های ۳۰ گرمی برداشته...

s.m.m بازدید : 435 1395/04/09 نظرات (0)

گوشت را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می‌

کنیم و کوفته ریزه درست می‌نمائیم روغن را در ظرفی می‌ریزیم روی

آتش می‌گذاریم داغ که شد کوفته‌ها را در روغن کمی سرخ می‌کنیم

نعناع را روی کوفته می‌ریزیم و یک تفت می‌دهیم در...

تعداد صفحات : 31

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 693
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,491
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,369
  • بازدید ماه : 22,580
  • بازدید سال : 262,456
  • بازدید کلی : 5,876,013